En smakfull og mettende gryte med inspirasjon fra Midtøsten. Kebabgryten fra Real Turmat kombinerer ris, grønnsaker og krydret kjøtt i en varm og balansert rett som gir deg energi på tur. Enkel å tilberede – tilsett bare varmt vann, vent noen minutter, og du har et fullverdig måltid ute i naturen.
Ingredienser:
39% Ris, 13% kjøttprodukt av kylling (82% kylling, krydder, stabilisator (E450, E451), dekstrose, potetfiber, salt, antioksidant (E301, rosmarinekstrakt)), løk, 7,2% paprika, tomatpuré, 5,3% minimais, rømme (melk), 4,4% purreløk, rapsolje, maisstivelse, kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, karamellisert sukker, løk), krydder, sukker, hvitløk, antioksidant (rosmarinekstrakt, askorbinsyre).
Allergener: laktose, melk.
Vekt:
Netto: 138 g
Brutto: 155 g
Ferdig tilberedt: 500 g
Holdbarhet:
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning:
Åpne posen ved øverste rivehakk.
1. Tilsett 3,6 dl varmt vann som angitt.
2. Rør om, lukk posen, vent 8 min.
3. Del posen ved nederste rivehakk og nyt!