En smakfull og fyldig gryte med mørt svinekjøtt, ris og grønnsaker i en rik tomatbasert saus. Retten gir god energi og passer perfekt som middag etter en lang dag på tur. Enkel å tilberede – tilsett varmt vann, vent 8 minutter, og du har et ferdig måltid.
Ingredienser:
34% Ris, 18% pulled pork (98% svinekjøtt, brunsukker, salt), 11% tomat, løk, 7% paprika, 6% purreløk, rapsolje, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, karamellisert sukker, løk), sukker, eddik, krydder, hvitløk, tabasco (eddik, chili, salt), antioksidant (rosmarinekstrakt, askorbinsyre).
Allergener: soya.
Vekt:
Netto: 121 g
Brutto: 138 g
Ferdig tilberedt: 500 g
Holdbarhet:
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning:
Åpne posen ved øverste rivehakk.
1. Tilsett 3,8 dl varmt vann som angitt.
2. Rør om, lukk posen, vent 8 min
3. Del posen ved nederste rivehakk og nyt!
Ingredienser:
34% Ris, 18% pulled pork (98% svinekjøtt, brunsukker, salt), 11% tomat, løk, 7% paprika, 6% purreløk, rapsolje, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, karamellisert sukker, løk), sukker, eddik, krydder, hvitløk, tabasco (eddik, chili, salt), antioksidant (rosmarinekstrakt, askorbinsyre).
Allergener: soya.
Vekt:
Netto: 121 g
Brutto: 138 g
Ferdig tilberedt: 500 g
Holdbarhet:
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning:
Åpne posen ved øverste rivehakk.
1. Tilsett 3,8 dl varmt vann som angitt.
2. Rør om, lukk posen, vent 8 min
3. Del posen ved nederste rivehakk og nyt!