En klassisk indisk gryte med kremet saus, ris og saftig kylling. Retten har en mild krydderblanding som gir smak uten å bli for sterk – perfekt etter en aktiv dag ute. Enkel å tilberede: tilsett varmt vann, vent 8 minutter, og nyt et fullverdig måltid.
Ingredienser
Ris, 12% sammensatte stykker av kylling (89% kylling, salt, pepper, stabilisator (E450)), 12% linser, løk, kokosmelk, 3,6% rømme (melk), maisstivelse, tomatpuré, rapsolje, spinat, kyllingbuljong (aroma, maltodekstrin, kylling, gjærekstrakt, salt, løk, krydder), soyasaus (soya, salt, eddik), 1,1% limejuice, krydder, 0,3% ingefær, hvitløk, antioksidant (rosmarinekstrakt, askorbinsyre).
Allergener: laktose, melk, soya.
Vekt
Netto: 133 g
Brutto: 150 g
Ferdig tilberedt: 500 g
Holdbarhet:
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning
Åpne posen ved øverste rivehakk.
1. Tilsett 3,7 dl varmt vann som angitt.
2. Rør om, lukk posen, vent 8 min.
3. Del posen ved nederste rivehakk og nyt!
Ingredienser
Ris, 12% sammensatte stykker av kylling (89% kylling, salt, pepper, stabilisator (E450)), 12% linser, løk, kokosmelk, 3,6% rømme (melk), maisstivelse, tomatpuré, rapsolje, spinat, kyllingbuljong (aroma, maltodekstrin, kylling, gjærekstrakt, salt, løk, krydder), soyasaus (soya, salt, eddik), 1,1% limejuice, krydder, 0,3% ingefær, hvitløk, antioksidant (rosmarinekstrakt, askorbinsyre).
Allergener: laktose, melk, soya.
Vekt
Netto: 133 g
Brutto: 150 g
Ferdig tilberedt: 500 g
Holdbarhet:
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning
Åpne posen ved øverste rivehakk.
1. Tilsett 3,7 dl varmt vann som angitt.
2. Rør om, lukk posen, vent 8 min.
3. Del posen ved nederste rivehakk og nyt!